Wat leuk dat je er bent!

Ik ben Jessie, gepassioneerde hypnotherapeut en leg je graag uit hoe ik werk. Ik werk voornamelijk met mijn zelf ontworpen unieke methode omdat ik hiermee de beste resultaten bereik.

Allereerst maken we een afspraak voor een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. In dit gesprek kijken we of er een klik is tussen ons en of hypnotherapie geschikt is voor jou. Ik luister naar je verhaal en ik vertel je wat ik voor je kan doen.

Als we besluiten om samen aan de slag te gaan, stuur ik je een intakeformulier en de factuur via mail. Jouw investering in jezelf is €555,- (3 sessies en een audiobestand).

Dit bedrag betaal je voor de eerste sessie. Mocht je het bedrag niet in één keer kunnen betalen, dan kunnen we samen een andere oplossing vinden.

Ik heb ervoor gekozen om niet samen te werken met verzekeringen en mijn eigen weg te volgen, zonder me te laten beperken door regels en protocollen van verzekeringen.

Tijdens het telefoongesprek plannen we samen je eerste sessie. In de eerste sessie krijg ik inzicht in je probleem we bespreken wat je wilt veranderen en wat je wilt bereiken. Je stelt je eigen doel vast en we bedenken een manier om je doel te testen.
Ook gaan we meteen aan de slag met je probleem en krijg je een hypnose. Sessie twee en drie gaan we verder aan de slag met je probleem.

Elke sessie duurt gemiddeld 1 uur. Na elke sessie neem je lekker nog wat tijd voor jezelf om na te genieten en te ontspannen.

Het kan zijn dat je na een sessie één of meer opdrachten mee krijgt. Deze opdrachten helpen je om je proces te versterken, te verdiepen en te ondersteunen. Je zult merken dat je steeds meer verandert en dat je dichter bij je doel komt.

Je krijgt ook een audiobestand om te beluisteren. Dit bestand kun je op je telefoon of computer beluisteren. Het bestand helpt je om te ontspannen en om positieve emoties te voelen. Het is net alsof je nog een sessie krijgt.

Twee tot drie maanden stuur ik je een mail. In de mail vraag ik naar je ervaringen, je inzichten en je veranderingen. Ik ben ook benieuwd hoe het met je gaat en hoe je je voelt.

We testen ook of je je doel hebt behaald. Hoe trots zal je zijn als je vooraf al weet dat je het doel al veel eerder behaald hebt dan op het moment van dit gesprek.

Meestal ronden we dan het traject af. Maar als je nog andere wensen hebt, dan kunnen we daar natuurlijk over praten. Ik sta altijd open voor je ideeën en suggesties.

Tussen al onze afspraken door mag je me altijd een berichtje sturen via WhatsApp of mail. Als je een vraag hebt, of iets wilt delen, dan hoor ik dat graag. Ik reageer zo snel mogelijk. 

 

De investering in het traject hechting ouder-kind is  €747,- 

 

Diana Peters

De sessie bracht mij helemaal in ontspanning, wat een mooie ervaring 💕
Ook fijn dat we meteen bij de kern kwamen 🙏

Lees alle reviews

Op zoek naar verandering?

Neem contact op
Collectief Alternatieve Therapeuten