Wat anderen over mij vertellen.

Sandra

Jessie nam me mee op "symbolenreis" wat ik best spannend vond, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Maar het was zo heerlijk, zou het zo weer doen. Ben een ervaring rijker, en kan niet beschrijven hoe ik me voelde. Je moet het ervaren! Jessie is zo professioneel en vertrouwd, het voelde als thuiskomen. Er viel naderhand een last van me af en het gevoel alsof ik de hele wereld weer aan kon. Jessie is echt een aanrader!

Christ'l van der Burgt

Ik kwam bij Jessie omdat ik nieuwsgierig was naar hypnotherapie en wat het voor me kon betekenen. Ik had een aantal punten opgeschreven en Jessie wist al snel tot de kern te komen. Deze hadden allemaal te maken met loslaten, perfectionisme en altijd ‘aan staan’. En dat bleek ook wel tijdens de sessie. Want ook tijdens de sessie had mijn onderbewuste blijkbaar besloten liever niet de controle te verliezen. Des te knapper wat Jessie dan toch voor elkaar krijgt! Met haar aanpak, waarbij niets moet en waarbij je vooral ook mag lachen, kwamen we toch tot de kern. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik onder de indruk ben van haar capaciteiten. Met deze aanpak kun je mensen op een snelle en effectieve manier helpen. Geen hocus pocus, maar gewoon down-to-earth, vertrouwd en toegankelijk. En vooral zeker niet eng! Hypnotherapie is een mooie, doelgerichte manier om snel om tot de kern van je probleem te komen en het vervolgens tijdens de sessie aan te pakken. Ik kan het iedereen aanraden die zijn of haar probleem snel en effectief wil oplossen.

Elly Schraven

Jessie is een topper!
Ik kan haar van harte aanbevelen. hypnose is niet eng of raar, maar het is een heel eenvoudige manier om van heel veel klachten af te komen. bij Jessie ben je in vertrouwde handen. Je komt bij haar in een omgeving die al rust en vertrouwen uitstraalt, wat door haar uitstraling nog eens wordt benadrukt.
De behandeling door haar is professioneel en geeft vertrouwen. Ze neemt je mee en begeleidt je door het hele proces en tijdens blijft ze je observeren en bijsturen.

Geweldig om mee te mogen maken. het heeft mij al veel inzichten en verbetering van mijn gezondheid gegeven !
Ik zeg DOEN!

Jessica Gijsbers

Ik kwam bij Jessie voor de eerste keer in aanraking met hypnotherapie. Jessie legde alles goed en duidelijk uit wat het allemaal inhield. Ze stelt je op je gemak en ik had er alle vertrouwen in. Ik heb een aantal sessies gehad en heb ze allemaal als heel prettig ervaren. Het voelt fijn om op deze manier met jezelf aan het werk te gaan. Het is echt een hele ervaring met fijne resultaten. Het voelt voor mij echt als opruimen en dat voelt ontzettend fijn!

Lonneke Van Veghel

Het voelde direct goed. Jessie geeft je het vertrouwen en weet waar ze over praat.
Het voelt erg fijn om in door Jessie geholpen te worden en zo dingen los te kunnen laten!

Eva Dolfijn

Jessie is echt geweldig. Ze is professioneel, (klant)vriendelijk en tegelijkertijd heel open waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze weet wat ze doet en weet de juiste manier te vinden om problemen snel en effectief op te lossen.

Hélène Litjens

Jessie geeft een fijne professionele behandeling, onbewust doet een mens dit heel goed!! Mij uiteraard ook;)
Dankjewel Jessie 🤗

Diana Peters

De sessie bracht mij helemaal in ontspanning, wat een mooie ervaring 💕
Ook fijn dat we meteen bij de kern kwamen 🙏

Saskia de Hoog

Mijn dochter wilde nooit zonder mij van huis, niet logeren en ik mocht ook niet weg van haar. Ze was bang er iets met mij zou gebeuren. Toch wilde ik graag met vriendinnen een weekend weg. Toevallig was Jessie bij ons, toen nog in opleiding, maar wilde graag proberen ons te helpen. Na één sessie was mijn dochter vol vertrouwen en zei ze toen ik weg ging: “dag mama, fijn weekend”. Ze had nog steeds liever dat ik thuis bleef, maar nu zonder de angst gevoelens. Dit is nu, denk ik, twee jaar geleden en ze is al vaak gaan logeren!
Het is mooi en indrukwekkend om zo’n sessie te zien gebeuren bij je kind. En mijn dochter wilde graag nog een keer!

Wesley Rotgans Santiago

Wat een ongelofelijke ervaring met Jessie van de magische verandering! Ik kwam binnen met een probleem waarvan ik dacht dat het de hoofdoorzaak was, maar dankzij Jesse's expertise en professionaliteit ontdekte ik dat er meer aan de hand was. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid na de sessies en ik durf nu dingen aan te pakken in mijn leven waar ik voorheen bang voor was. Mega bedankt Jesse, dit was echt life changing.

Naomi Van De Loo

Na 3 behandelingen een groot deel van mijn problemen waarachtig opgelost. Fijne gesprekken, mooie ervaring.
Ik kan het iedereen aanraden die misschien in het gewone medische traject vastloopt.

Jill Hermanussen

Ik ging naar Jessie, omdat ik tegen dingen aanliep in het dagelijks leven. Jessie heeft mij hier goed bij geholpen tijdens de therapie daarbij was het ook altijd heel gezellig om nog even te kletsen naderhand. Met mij gaat het in iedergeval stukken beter na de sessies!

Op zoek naar verandering?

Neem contact op
Collectief Alternatieve Therapeuten