Mijn passie is jou gelukkig maken!

Jessie de Hoog

Voorheen werkte ik jaren in de kinderopvang. Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik in 2020 een burn-out. Het was tijd om met mezelf aan de slag te gaan en mijn problemen op te lossen. Gaan ontdekken waar ik gelukkig van word. Ik kwam een cursus zelfhypnose tegen en ben daar mee aan de slag gegaan. Ik vond dit zo interessant en ik merkte dat ik al vrij snel resultaat boekte. Ik heb toen besloten om de opleiding hypno principles te gaan doen aan het hypnose instituut nederland. 

Dat was de Magische Verandering. Tijdens de opleiding heb ik mezelf weer leren kennen en ontdekt hoe ik mijn problemen op een mooie manier op kan lossen. Het heeft mij heel veel positiviteit gebracht en ik geniet weer van het leven. Ik heb ook mijn passie ontdekt. Dat is jou helpen met je problemen op te lossen en weer gelukkig zijn!

Inmiddels heb ik de vervolg opleiding hypnotherapie masterpractitioner behaald en ik heb ook kinderhypnose en versterk je ik-kracht gedaan bij next generation-kids. Het blijft me inspireren en volg dus ook verschillende cursussen om meer technieken te leren zodat ik jouw nog beter kan helpen.

Wil jij ook weer in jezelf te gaan geloven zodat jij je mooiste leven kunt leven?
Ik help je daarbij!

Elly Schraven

Jessie is een topper!
Ik kan haar van harte aanbevelen. hypnose is niet eng of raar, maar het is een heel eenvoudige manier om van heel veel klachten af te komen. bij Jessie ben je in vertrouwde handen. Je komt bij haar in een omgeving die al rust en vertrouwen uitstraalt, wat door haar uitstraling nog eens wordt benadrukt.
De behandeling door haar is professioneel en geeft vertrouwen. Ze neemt je mee en begeleidt je door het hele proces en tijdens blijft ze je observeren en bijsturen.

Geweldig om mee te mogen maken. het heeft mij al veel inzichten en verbetering van mijn gezondheid gegeven !
Ik zeg DOEN!

Lees alle reviews

Op zoek naar verandering?

Neem contact op
Collectief Alternatieve Therapeuten