Mijn passie is jou gelukkig maken!

Jessie de Hoog

Voorheen werkte ik jaren in de kinderopvang. Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik in 2020 een burn-out. Het was tijd om met mezelf aan de slag te gaan en mijn problemen op te lossen. Gaan ontdekken waar ik gelukkig van word. Ik kwam een cursus zelfhypnose tegen en ben daar mee aan de slag gegaan. Ik vond dit zo interessant en ik merkte dat ik al vrij snel resultaat boekte. Ik heb toen besloten om de opleiding hypno principles te gaan doen aan het hypnose instituut nederland. 

Dat was de Magische Verandering. Tijdens de opleiding heb ik mezelf weer leren kennen en ontdekt hoe ik mijn problemen op een mooie manier op kan lossen. Het heeft mij heel veel positiviteit gebracht en ik geniet weer van het leven. Ik heb ook mijn passie ontdekt. Dat is jou helpen met je problemen op te lossen en weer gelukkig zijn!

Inmiddels heb ik de vervolg opleiding hypnotherapie masterpractitioner behaald en ik heb ook kinderhypnose en versterk je ik-kracht gedaan bij next generation-kids. Het blijft me inspireren en volg dus ook verschillende cursussen om meer technieken te leren zodat ik jouw nog beter kan helpen.

Wil jij ook weer in jezelf te gaan geloven zodat jij je mooiste leven kunt leven?
Ik help je daarbij!

Christ'l van der Burgt

Ik kwam bij Jessie omdat ik nieuwsgierig was naar hypnotherapie en wat het voor me kon betekenen. Ik had een aantal punten opgeschreven en Jessie wist al snel tot de kern te komen. Deze hadden allemaal te maken met loslaten, perfectionisme en altijd ‘aan staan’. En dat bleek ook wel tijdens de sessie. Want ook tijdens de sessie had mijn onderbewuste blijkbaar besloten liever niet de controle te verliezen. Des te knapper wat Jessie dan toch voor elkaar krijgt! Met haar aanpak, waarbij niets moet en waarbij je vooral ook mag lachen, kwamen we toch tot de kern. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik onder de indruk ben van haar capaciteiten. Met deze aanpak kun je mensen op een snelle en effectieve manier helpen. Geen hocus pocus, maar gewoon down-to-earth, vertrouwd en toegankelijk. En vooral zeker niet eng! Hypnotherapie is een mooie, doelgerichte manier om snel om tot de kern van je probleem te komen en het vervolgens tijdens de sessie aan te pakken. Ik kan het iedereen aanraden die zijn of haar probleem snel en effectief wil oplossen.

Lees alle reviews

Op zoek naar verandering?

Neem contact op
Vereniging Hypnose Experience Nederland