Wat is hypnose?

Hypnose wordt ook wel trance genoemd. Trance geeft je de mogelijkheid om het bewuste denken los te laten en in contact te komen met je onbewuste. In hypnose maak je contact met je onbewuste, maar je blijft gewoon controle houden over je eigen doen en laten. Je zult dus nooit ongewild vertellen wat de pincode van je pinpas is en ook zul je niet je huissleutel weggeven. Je leert juist meer controle te krijgen over je eigen gedachten en gevoelens. Is hypnose gevaarlijk? Hypnose is absoluut niet gevaarlijk. Je bent dus altijd veilig.

Wat kun je met Hypnotherapie?

Met hypnotherapie ga je aan de slag met jouw onbewuste, zodat jij echt resultaat kunt behalen! Bijvoorbeeld angsten, laag zelfbeeld, allergie, nagelbijten, stoppen met roken en trauma's kun je in je onbewuste transformeren en oplossen. Je kan het als het ware zien als de harde schijf van je computer, je maakt de schijf schoon en zet er een nieuw programma op. 

Hypnose is geen hogere wiskunde, als jij open staat om door jouw probleem heen te werken met hypnose, dan lukt dat!

Hoe werkt Hypnose?

Probeer eens aan iemand de smaak van een banaan uit te leggen als diegene er nog nooit een zou hebben gegeten. Zou jij de smaak zo goed kunnen beschrijven dat die ander precies weet wat je bedoelt? Waarschijnlijk niet. Zo is het ook met een hypnose sessie. Je moet hypnose ervaren.

Kom ik altijd weer UIT hypnose?

Je komt altijd weer uit hypnose. Net zoals je ook altijd uit een dagdroom moment komt. Na de sessie hebben we nog een nagesprek en drinken we nog wat. Daarna kun je heerlijk ontspannen naar huis.

Wat is hypnose?

Sandra

Jessie nam me mee op "symbolenreis" wat ik best spannend vond, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Maar het was zo heerlijk, zou het zo weer doen. Ben een ervaring rijker, en kan niet beschrijven hoe ik me voelde. Je moet het ervaren! Jessie is zo professioneel en vertrouwd, het voelde als thuiskomen. Er viel naderhand een last van me af en het gevoel alsof ik de hele wereld weer aan kon. Jessie is echt een aanrader!

Lees alle reviews

Op zoek naar verandering?

Neem contact op
Collectief Alternatieve Therapeuten