Stel je eens voor dat jij je problemen hebt opgelost en weer zonder belemmering door het leven kan gaan!
Hoe fijn zal je leven dan zijn?

 

- Kinderpesten en pesttrauma bij volwassenen

- Trauma

Negatief zelfbeeld

- Allergie

- Angst

- Hechting ouder-kind

Hypnose voor ondernemers die het verschil willen maken!

 

 

Trauma

Een trauma kan leiden kan leiden tot angst, schuldgevoelens of andere negatieve emoties die verband houden met het trauma. Hypnotherapie is een effectieve benadering voor traumaverwerking. Het kan jou helpen om je traumatische ervaringen te begrijpen, ermee om te gaan en te verwerken.

Door jou in een diepe staat van ontspanning te brengen helpt het je om je veilig en comfortabel te voelen, waardoor je beter in staat bent om met je traumatische herinneringen om te gaan zonder overweldigd te raken. Tijdens de hypnose kom je bij jouw onbewuste, waar je traumatische ervaring en emotionele reacties worden opgeslagen en waar je ze kunt verwerken. Ik begeleid je door dit proces heen.

 

Negatief zelfbeeld

Wil jij meer zelfvertrouwen?
Een negatief zelfbeeld kan je heel onzeker maken. De negatieve overtuigingen komen vaak uit het verleden door vervelende ervaringen. Ouders die vaak kritiek op je hadden? Werd je gepest? Of kon je niet goed mee op school waardoor je steeds slecht cijfers haalde? Doordat negatieve opmerkingen vaak herhaald werden ben jij dit gaan geloven. Maar met hypnotherapie kunnen wij die overtuigingen veranderen en kan jij weer in je zelf gaan geloven en de beste versie van jezelf laten zien. In gemiddeld 3 sessies begeleid ik je naar meer zelfvertrouwen.

 

Allergie

Als je een allergie hebt is dat heel vervelend. Je moet dan met veel dingen rekening houden. Bijvoorbeeld bij voeding moet je in de gaten houden of je niet per ongeluk in contact komt met je allergie of, als je last van hooikoorts hebt kun je niet genieten van de lente zonder bv traanogen of niezen. Het is zonde om van alles mis te lopen vanwege een allergie.

Allergie is een vorm van gedrag. Bij hooikoorts bijvoorbeeld reageert je lichaam op pollen. Die reactie is een gedrag wat je onbewust doet en dat kun je veranderen. Omdat je met hypnose met je onbewuste werkt kun je dat gedrag dus veranderen.

 

Angst

Faalangst
Faalangst is de angst om te falen. Bang zijn dat je iets niet kan. Veel mensen hebben hier in zekere mate last van in bepaalde situaties waarin gepresteerd moet worden. Als je iets lastig vindt om te doen, maar wel goed wil doen kun je deze angst ervaren. Zoals bijvoorbeeld het geven van een presentatie, het afleggen van een toets of bij een belangrijke opdracht voor werk.

Hoe fijn zou het zijn als je zonder angststoornis door het leven zou gaan?
Er zijn verschillende soorten angststoornissen. Hieronder heb ik er een aantal beschreven maar er zijn er nog veel meer.

Specifieke fobie
Bij een specifieke fobie, ben je bang voor iets specifieks. Dit kan een situatie, ding, dier of mens zijn. Denk hierbij aan vliegangst, angst voor hoogte, onweer, clowns, bloed of spinnen.

Paniekstoornis
Met een paniekstoornis heb je regelmatig paniekaanvallen. Tijdens deze aanvallen ervaar je intense angst en kan je het gevoel hebben de controle te verliezen of dood te gaan. Ook heb je bij een paniekaanval meestal hartkloppingen, rillingen, misselijkheid, zweten, trillen en benauwdheid.

Verlatingsangst
Een ander woord dat hiervoor gebruikt wordt is Separatieangststoornis. Je bent bang om verlaten te worden door degene waaraan je gehecht bent. Bij kinderen kan dit goed zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld wanneer kinderen niet naar school willen omdat ze bij mama of papa willen blijven.

Agorafobie
Agorafobie staat ook wel bekend als pleinvrees. Angst voor situaties en plekken buitenshuis, bijvoorbeeld in een winkelcentrum of in het openbaar vervoer.

Met hypnotherapie kunnen we jouw angst oplossen. In gemiddeld 3 sessies ben je van je angst af en kun je weer vrolijk door het leven.

 

Hechting ouder-kind

Hechting is de band tussen ouder en kind. De hechting loopt grotendeels automatisch en begint al tijdens de zwangerschap. Voor het kind is deze band heel belangrijk. Het is zijn veilige basis.

Soms gebeuren er dingen in je leven die de hechting kan verstoren, gebeurtenissen waar je meestal geen invloed op hebt. En dat kan gevolgen hebben voor het gedrag van je kind.

Je kan als ouder bij mij terecht voor een hechtingstraject. Met een vragenlijst gaan we op zoek naar welke gebeurtenissen de hechting verstoort hebben. We kijken hoe de tijd net voor je zwangerschap, tijdens de zwangerschap en na de zwangerschap is verlopen en hoe je die graag had willen beleven. In hypnose ga jij de gebeurtenissen die de hechting verstoren oplossen en opschonen zodat er nieuwe energie vrij komt. Je kind zal deze energie meteen merken en ander gedrag gaan tonen.

Ik begeleid je door dit traject heen te werken. Er zijn hier gemiddeld 4 sessies nodig van ongeveer anderhalf uur.  

 

Hypnose voor ondernemers die het verschil willen maken!

Ben jij een ondernemer die meer vertrouwen, kracht en rust wil ervaren in je werk en je leven? Wil jij jezelf bevrijden van blokkades, angsten en stress die je tegenhouden om je volledige potentieel te bereiken? Wil jij je verbinden met je ware missie en je intuïtie, en moeiteloos de overvloed aantrekken die je verdient?

Dan is hypnose iets voor jou!

Hypnose is een krachtige techniek om je onderbewustzijn te bereiken, waar de oplossingen voor al je problemen liggen. Met hypnose kun je snel en effectief oude patronen, overtuigingen en emoties loslaten, en nieuwe positieve suggesties inprenten.

Speciaal voor jou als ondernemer heb ik een uniek hypnosepakket samengesteld, dat je helpt om de uitdagingen waar je mee te maken hebt te overwinnen. Bijvoorbeeld:

  • Een vertrouwenssessie, waarbij ik je leer om in jezelf te geloven, je eigenwaarde te vergroten en assertief te communiceren.
  • Een krachtsessie, waarbij ik je leer om je energie te verhogen, je focus te verbeteren en actie te ondernemen.
  • Een ontspanningssessie, waarbij ik je leer om stress los te laten, te relaxen en te genieten van het moment.

Herken je dit?

  • Trek je je zich teveel van de buitenwereld aan?
  • Twijfel je vaak over jezelf of je onderneming?
  • Vind je het lastig om beslissingen te maken voor je onderneming en je privéleven?
  • Vind je het lastig om privé en zakelijk goed te scheiden?

 

Wil jij ook de kracht van hypnose ontdekken en ervaren? Neem dan nu contact met mij op voor een gratis intakegesprek. Ik vertel je graag meer over mijn aanbod en hoe ik jou kan helpen om de magische verandering in je leven te creëren.


In jezelf investeren is het mooiste wat je kan doen.
 

Leef je mooiste leven!

 

Eva Dolfijn

Jessie is echt geweldig. Ze is professioneel, (klant)vriendelijk en tegelijkertijd heel open waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze weet wat ze doet en weet de juiste manier te vinden om problemen snel en effectief op te lossen.

Lees alle reviews

Op zoek naar verandering?

Neem contact op
Collectief Alternatieve Therapeuten